GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

PHILOSOPHY

Purity Made Simple One Step Cleanser for Face and Eyes

240 ML
•met moerasbloemzaadolie
•reinigt, hydrateert en verwijdert (oog)make-up
•dagelijks te gebruiken voor ieder huidtype

de iconische purity 3-in-1 gezichtsreiniger met moerasbloemzaadolie zorgt in één stap voor een gereinigde en klinisch bewezen gehydrateerde huid én verwijdert moeiteloos (oog)make-up. de voedende moerasbloemzaadolie conditioneert de huid en de formule zorgt voor het verwijderen van verontreinigende stoffen. de purity gezichtsreiniger is mild genoeg voor gebruik rond de ogen en voor de gevoelige huid.

breng de cleanser dagelijks, ’s morgens en ’s avonds, met de schone vingertoppen aan op de huid en masseer in op het gezicht. spoel de gezichtsreinger vervolgens af met veel lauwwarm water en dep de huid droog. gebruik na het reinigen een moisturizer van philosophy voor een optimaal resultaat.

het design inclusief de inspirerende philosophy tekst geeft jou bij dagelijks gebruik een feel-good gevoel. ‘when life is complicated, purity is simple’.
lees meer... lees minder...
PHILOSOPHY
Philosophy is het feel good beautymerk dat vrouwen inspireert om zich op hun best te voelen. Philosophy is een welzijnsbeautymerk waar wetenschap en inspiratie elkaar ontmoeten. De dermatologische wetenschap en de kracht van de natuur worden gebruikt om de huid te transformeren. Philosophy is een expert in geavanceerde skincare, gebaseerd op een medische achtergrond, en geeft de belofte van bewezen resultaten. De poëtische woorden en de heerlijke geuren en texturen inspireren tot mooie dagen, met het geloof dat je er op je best uit kunt zien als je je goed voelt. Philosophy is een inspiratie om ook van binnenuit mooi te zijn.
lees meer... lees minder...
240 ML
€ 22,68
€ 18,74(incl. € 22,68)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Purity Made Simple One Step Cleanser for Face and Eyes