GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • PERFECTIONIST [CP+R] SERUM
ESTEE LAUDER

PERFECTIONIST [CP+R] SERUM

50 ML
Dit krachtige rimpelvervagende/verstevigende serum geeft uw huid een intense boost zodat het aanzien van lijnen en rimpels opvallend wordt verminderd. Van de baanbrekende CPR-75 Technologie is bewezen dat ze het natuurlijke vermogen van de huid om collageen te produceren, verdubbelt (in-vitrotests na 1 week). Lijnen en rimpels worden onmiddellijk opgevuld en gladgestreken. De huid voelt glad aan, en ziet er frisser en jonger uit. Na slechts 4 weken krijgt de huid op een jeugdig stevige en soepele uitstraling. Bij 96% van de vrouwen was er een aanzienlijke vermindering te zien van het aanzien van lijnen en rimpels.
lees meer... lees minder...
ESTEE LAUDER
Alle mooie dingen beginnen met een visie, een droom… Estée Lauder is een visionair merk dat iedere vrouw doet dromen. Al sinds de begindagen is de filosofie hetzelfde: de wens om het beste aan ieder van ons te geven. Estée Lauder combineert het beste op het gebied van onderzoek, innovatie en dienstverlening met als resultaat een avantgardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums met naam. Estée Lauder zorgt er elke dag voor dat we vrouw zijn, dat we mooi zijn en dat we onszelf kunnen zijn.
De in 2004 overleden Estée Lauder leerde de kunst van gezichtscrèmes maken op jonge leeftijd van haar Hongaarse oom en heeft daarna haar productkennis toegepast op vele andere producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat Estee Lauder een eindeloos assortiment cosmeticaproducten aanbiedt en behoort tot de een van de meest succesvolle cosmetica-merken ter wereld. Estée Lauder cosmetica omvat diverse maskers, serums, lotions, liftproducten, poeders, eyeliners en nog veel meer; voor ieder huidtype, voor elke leeftijd.
“Succes is afhankelijk van het lef om van je dromen werkelijkheid te maken” - Estée Lauder.
lees meer... lees minder...
50 ML
Van € 139,36 € 125,42
€ 115,17 € 103,65 (incl. € 125,42)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

PERFECTIONIST [CP+R] SERUM