GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

BIOTHERM

HOMME CLEANSING GEL

150 ML
GEL NETTOYANT van Biotherm Homme. Reinigingsgel voor het gezicht voor mannen. Reinigt grondig en ontdoet de huid van onzuiverheden met respect voor het huidoppervlak. Bereidt de huid voor op het scheren door het verzachten van zowel de huid als het baardhaar. De huid is schoon, vitaal en soepel. Reinigt grondig en ontdoet de huid van onzuiverheden met respect voor het huidoppervlak. Was het gezicht met water, giet de gel in de handpalm, laat schuimen en breng in kleine hoeveelheden aan op het hele gezicht. Verdeel het schuim met ronddraaiende bewegingen (vermijd de ogen) en spoel grondig af met water.
lees meer... lees minder...
BIOTHERM
Biotherm maakt sinds de oprichting in 1952 gebruik van ingrediënten afkomstig uit de diepe wateren. Microalgen en plankton hebben krachtige eigenschappen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. De producten van Biotherm zijn aangenaam van textuur en maken je huid elke dag een beetje gezonder en sterker.
Biotherm biedt een volledig assortiment van meer dan 130 gezichts- en lichaamsoplossingen, aangepast voor elk huidtype, zorg en levensstijl. Behalve huidverzorging biedt Biotherm een assortiment zonproducten en een uitgebreide lijn voor heren. De unieke samenstelling van de producten is met name gebaseerd op het feit dat water het element is dat aan het begin van al het leven staat.
Iconische producten zijn Life Plankton ™ Essence, Aquasource Gel, Blue Therapy Serum en Lait Corporel. Naast huidverzorgingsproducten heeft Biotherm ook een aantal heerlijke aquatische en fruitige geuren.
lees meer... lees minder...
150 ML
Van € 27,79 | € 25,01
€ 22,97 | € 20,67 (incl. € 25,01)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd

Reviews en beoordelingen

HOMME CLEANSING GEL