GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

25% Viktor & Rolf
VIKTOR & ROLF

Good Fortune Eau de Parfum - Damesgeur

50 ML
Krachtige en bloemige damesgeur op basis van jasmijn en vanille
Good Fortune is de representatie van een nieuwe positieve levensstijl, een geur voor spiritualiteit, dat de kracht geeft om het eigen lot te creëren. Good Fortune is een geur voor de zelfverzekerende vrouw die op zoek is naar vrijheid en avontuur. Good Fortune is een betoverende en krachtige Eau de Parfum, doordrenkt met een zonnige jasmijn en een rijk vanille bad, dit creëert een zachte en bloemige geur.

Ontdek Viktor & Rolf Good Fortune 50ml:
Geurfamilie: Bloemig
Zacht & spiritueel
Topnoten: Venkel, Gentiaan
Hartnoot: Jasmijn
Basisnoot: Bourbon Vanille

Een betoverend en krachtig parfum
Het damesparfum opent met de geur van venkel en gentiaan bloem, samen gedestilleerd als een verhelderende magnetische top. De geurnoten van jasmijn staan centraal in het hart van het parfum die bloeit met zijn fluweelzachte zonnetonen, in de basisnoot een romige en boeiende bourbon vanille.

Flacon
Een boeiende flacon verzegeld met een iconisch Viktor & Rolf-zegel met een gefacetteerde stenen dop die doet denken aan de krachtige amethist steen, met de kracht om te verbinden met de spirituele zelf.

Milieuvriendelijk
Met de waarden die Viktor & Rolf draagt en de milieubewuste inzet op lange termijn is Good Fortune een veganistische geur zonder dierlijke ingrediënten. De flacon is hervulbaar.

Viktor & Rolf
Als luxehuis opgericht in 1993 door de Nederlandse designers Viktor Horsting en Rolf Snoeren, wordt Viktor & Rolf gerespecteerd voor zijn provocerende haute couture en glamour. Hun intrede in de parfumerie wereld is naar hun beeld, explosief en verrassend, met steeds een nieuwe kijk op de haute couture.
lees meer... lees minder...
VIKTOR & ROLF
Na hun afstuderen aan de Academie voor Kunst en Vormgeving in Arnhem, stichtten ontwerpers Viktor Horsting en Rolf Snoeren in 1993 hun avant-garde designhuis Viktor & Rolf. Alom erkend en gerespecteerd vanwege hun provocerende couture en conceptuele glamour, creëren ze spectaculaire schoonheid en onverwachte elegantie.
In 2005 is de Flowerbomb-geur van Viktor & Rolf gelanceerd. Flowerbomb is een explosief bloemendrankje dat een zintuiglijke ervaring oproept en de mogelijkheid schept om van alles iets moois te maken. Een verslavend boeket, een hele reeks zoete bloemenlagen vermengen zich met jasmijn, roos, fresia en orchideeën, onderstreept met patchoeli. Een aanhoudende geur, waardoor er een zeer chique, wervelend spoor ontstaat.
In 2011, zes jaar na de oprichting van Flowerbomb, overtreedt Viktor & Rolf opnieuw conventies en onthult een nieuwe mannelijke geur die geen concessies doet: Spicebomb.
In januari 2014 onthulden Viktor & Rolf hun nieuwe vrouwelijke geur: Bonbon. Een tijdloze sensatie die uitnodigt tot puur en absoluut streven naar genot. Zij die Bonbon draagt, kleedt zichzelf in parfum terwijl ze haar eigen verhaal creëert waarin zij mooi en compleet is.
lees meer... lees minder...
50 ML
Van € 107,32 | € 80,49
€ 88,69 | € 66,52 (incl. € 80,49)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Good Fortune Eau de Parfum - Damesgeur