GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

ACTIE
BURBERRY

Brit for Him Eau de Toilette

100 ML
Burberry Brit for Him Eau de Toilette, een frisse, oriëntaalse geur, geïnspireerd door de Britse man – elegant slordig. De geest van Burberry Brit for Men is vrijgevochten en tegelijk ontspannen, met een zelfvertrouwen ontstaan uit authenticiteit en een ongedwongen stijl. Dit iconische glazen flacon design van Brit is herkenbaar in een oogopslag, dankzij de Burberry ruit die op het transparante glas is aangebracht. Ontworpen door Fabien Baron.

Topnoot: IJskoude peer
Hartnoot: Gesuikerde amandel
Basisnoot: Vanille
lees meer... lees minder...
BURBERRY
Thomas Burberry richtte in 1856 het merk Burberry op. Al snel werd Burberry bekend door het creëren van de ademende- en waterresistente stof voor de verschillende weersomstandigheden van het Britse klimaat. Vandaag de dag beter bekend als de iconische Trenchcoat. Het luxe modehuis staat voor klassiek, elegant en chique, in zowel de mode als parfum industrie. Onder leiding van Chief Creative Officer Riccarso Tisci wordt de elegantie gecombineerd met contemporary streetwear.
Burberry parfums zijn stuk voor stuk uniek. De een neigt meer naar klassiek zoals de Mr. Burberry geuren, terwijl de ander meer gedurfd en sexy is zoals de Burberry London of de Burberry Britt. Met deze laatste zette Burberry zich in 2003 echt op de kaart. Alle dames- en herengeuren van Burberry hebben gemeen dat ze modern en stijlvol zijn.
 
lees meer... lees minder...
100 ML
Van € 82,95 | € 29,00
€ 68,55 | € 23,97 (incl. € 29,00)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Brit for Him Eau de Toilette