HUGO BOSS

BOSS COLLECTIONS

BOSS The Scent Producten

 • 1-boss-bottled-trio-cps_245x261

  BOSS BOTTLED

  De man die BOSS draagt, streeft naar succes. Hij is competitief, gedreven en ambitieus. Hij vaart dag in dag uit op eigen kracht. Zijn succesgerichte aanpak en hoge staat van paraatheid zijn onlosmakelijk verbonden met BOSS Bottled Eau de Toilette for Men. Zelfverzekerd en eigentijds. BOSS Bottled is BOSS ingekapseld in een eau de toilette . Al even elegant als stijlvol, de iconische geur is speciaal ontwikkeld voor de moderne man.

 • 1-boss-the-scent-trio-cps_245x261

  BOSS THE SCENT

  Laat je zintuigen betoveren door BOSS THE SCENT for Her: de verleidelijke geur voor vrouwen van BOSS Parfums. Deze onnavolgbare vrouwelijke tegenhanger van THE SCENT for Him is geïnspireerd door de kunst van het verleiden en door onweerstaanbare aantrekkingskracht: een luxe en sensueel parfum ontworpen om de verborgen verleiding van de vrouw met allure tot bloei te laten komen.

 • 1-boss-alive-trio-cps_245x261

  BOSS ALIVE

  What makes you feel ALIVE? Elke vrouw heeft haar eigen antwoord. Geïnspireerd door het leven ten volle te leven en je eigen weg te vinden, stelt BOSS ALIVE vrouwen in staat om hun weg naar succes te vinden. Eigentijds en zelfverzekerd, met een mix van zachte en gedurfde noten, laat de BOSS ALIVE geur een spoor van positieve energie achter.

 • 1-hugo-trio-cps_245x261

  HUGO

  De geuren van HUGO zijn voor mannen die hun leven op hun eigen voorwaarden willen leiden. Ze zijn echte originals, die van mening zijn dat regels er zijn om overtreden te worden en dat elke man zijn potentieel zoveel mogelijk moet benutten.

4-boss-the-scent-kv-494x247

Laat je zintuigen betoveren door BOSS THE SCENT for Her & for Him: een verleidelijke en onweerstaanbare geur voor vrouwen en mannen. The Scent for Her is geïnspireerd door de kunst van het verleiden en door onweerstaanbare aantrekkingskracht: een luxe en sensueel parfum ontworpen om de verborgen verleiding van de vrouw met allure tot bloei te laten komen. The Scent for Him Eau de Toilette is een verleidelijk, haast onweerstaanbaar parfum voor mannen. Dit parfum streelt de zintuigen met voortreffelijke noten van gember, exotische maninka en rokerig leer die zich gaandeweg ontvouwen.