GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

Skincare top 10
  • Ultimune Power Infusing Concentrate
SHISEIDO

Ultimune Power Infusing Concentrate

50 ML
Versterkt het meervoudig-afweersysteem van de huid. Beschermt tegen interne en externe stress, vernieuwt de huidfuncties en weerstaat de verschillende oorzaken van veroudering. Intensiveert de effecten van de reguliere huidverzorgingsroutine.
lees meer... lees minder...
SHISEIDO
Al meer dan 145 jaar probeert Japans cosmeticahuis Shiseido het begrip schoonheid te definiëren en zijn kennis daarvan over de wereld te verspreiden. Shiseido heeft toegewijde consumenten en wil deze graag inspireren en ondersteunen. Schoonheid is een positieve kracht in de wereld voor nu en in de toekomst.
Shiseido houdt ervan om schoonheid te vinden én te delen. Zij geloven dat schoonheid dieper gaat dan wat er voor het oog zichtbaar is. Schoonheid is gevoelig voor natuur, klimaat, licht en kleur, alle vijf de zintuigen en de details van het leven zelf. Shiseido vindt schoonheid over de hele wereld; door onderzoek en ontwikkeling en door de wetenschap en kunst. Shiseido vindt schoonheid in de producten die ze maken en in hoe ze omgaan met de wereld.
Bij Shiseido is schoonheid geen beeld, maar een gevoel. Ze waarderen schoonheid in verscheidenheid en in de hele mensheid. Shiseido realiseert zich dat er nog steeds onplezierige dingen te vinden zijn, dus zien ze schoonheid als hulpmiddel, een gevoel dat het waard is om te delen en geloven dat schoonheid de verbindende schakel is.
Shiseido. Schoonheid delen sinds 1972.
lees meer... lees minder...
50 ML
Van € 135,20 € 99,00
€ 111,74 € 81,82 (incl. € 99,00)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Ultimune Power Infusing Concentrate