GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

RITUALS

The Ritual of Ayurveda Hand Wash

300 ML
Vloeibare hand zeep op basis van Indiase Roos & Zoete Amandel Olie
Verzorgt de handen tijdens het wassen door de zeepvrije formule met hydraterende ingrediënten
Een combinatie van de oude Ayurvedische ingrediënten Zoete Amandel Olie, de perfecte huidverzachter, en Indiase Roos, voor een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.
1 of 2 pompjes zijn genoeg om de handen te reinigen
lees meer... lees minder...
RITUALS
Over Rituals
Geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen heeft Rituals een omvangrijke collectie luxe doch betaalbare home & body-producten gecreëerd. Rituals staat bekend om haar schuimende douchegel, cadeausets, geurkaarsen en verschillende parfums. Alle verzorgingsproducten zijn er om jezelf of een ander te verwennen met een vleugje luxe en verrijkt met unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld door de allerbeste parfumeurs ter wereld.

The Power of Rituals
Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn de kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.
lees meer... lees minder...
300 ML
€ 10,50
€ 8,68(incl. € 10,50)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

The Ritual of Ayurveda Hand Wash