GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • The Eye Concentrate
CREME DE LA MER

The Eye Concentrate

15 ML
Met een infusie van driedubbel geconcentreerd Miracle Broth, kalmeert de nieuwe Eye Concentrate van La Mer snel de ogen, hij hydrateert diep en geeft zichtbaar energie aan de fragiele oogcontouren. Aangevuld met het legendarische celvernieuwende elixer Miracle Broth™ en time-release Encapsulated Miracle Broth™, biedt de nieuwe Eye Concentrate een kalmerende infusie van helende hydratatie en essentiële energie die de natuurlijke vernieuwing van de huid helpen ondersteunen.
lees meer... lees minder...
CREME DE LA MER
Het begon allemaal toen ruimtevaartfysicus Dr. Max Huber brandwonden op liep door een laboratoriumongeval. Hij begon met een persoonlijke zoektocht naar een middel om zijn huid te genezen. 6000 experimenten en een zoektocht van 12 jaar hebben geleid tot de openbaring van het leven - een fermentatieproces dat kelp en andere pure ingrediënten transformeerde in het wonder dat zijn huid zou hielp genezen. Ter ere van zijn muze noemde hij het Crème de la Mer.
Naast Crème de la Mer heeft La Mer een collectie van gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorging en oogverzorgingsproducten. La Mer is het meest begeerde huidverzorgingsmerk ter wereld geworden.
lees meer... lees minder...
15 ML
€ 208,00
€ 171,90 (incl. € 208,00)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd

Reviews en beoordelingen

The Eye Concentrate