GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

COLLISTAR

Tanning Moisturizing Milk Spray Face-Body Spf 30

200 ML
Deze lichte melkspray, die snel door de huid wordt opgenomen, combineert handigheid met doelmatigheid, dankzij een uiterst vooruitstrevende formule. VOOR HET GEBRUIK GOED SCHUDDEN. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandmiddel; houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon; overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid.
lees meer... lees minder...
COLLISTAR
‘Made in Italy’, innovatief, toonaangevend in research, en een magische prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn de kenmerken van het Italiaanse ‘Total Beauty Brand’ Collistar. Collistar is in 1983 in Milaan opgericht als de cosmetische divisie van een toonaangevend Italiaans farmaceutisch bedrijf. Binnen korte tijd ontwikkelde Collistar zich tot een succesvol internationaal beautymerk en werd al snel marktleider in verschillende segmenten.
In 2003 werd Collistar marktleider in de Beauty Sector, een positie die Collistar nog niet heeft afgegeven. Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum, Collistar heeft het allemaal. ‘Het allerbeste, niet alleen in kwaliteit en onderzoek, maar vooral ook in innovatie’, dit is een van de belangrijkste richtlijnen van Collistar en vormt de basis voor de creatie van revolutionaire formules.
lees meer... lees minder...
200 ML
Van € 34,13 | € 30,71
€ 28,20 | € 25,38 (incl. € 30,71)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Tanning Moisturizing Milk Spray Face-Body Spf 30