GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • THE TREATMENT GEZICHTSLOTION
CREME DE LA MER

THE TREATMENT GEZICHTSLOTION

150 ML
Behandelt en verkwikt.The Treatment Lotion is een wonderbaarlijke bron van vitaliteit, de essentiële eerste stap naar transformatie. Zoals "vloeibare energie" verkwikt deze rijke en zijdeachtige hydraterende crème de huidteint op zichtbare wijze en doordrenkt ze de huid in hydratatie om de textuur en zelfs de teint te verbeteren. De huid wordt perfect voorbereid om te genieten van de volledige voordelen van de La Mer huidverzorgingsroutine die daarop volgt.Na het reinigen, breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertoppen of laat het absorberen op een katoenen watje. Druk in op de huid. Ga verder met uw La Mer huidverzorgingsroutine.
lees meer... lees minder...
CREME DE LA MER
Het begon allemaal toen ruimtevaartfysicus Dr. Max Huber brandwonden op liep door een laboratoriumongeval. Hij begon met een persoonlijke zoektocht naar een middel om zijn huid te genezen. 6000 experimenten en een zoektocht van 12 jaar hebben geleid tot de openbaring van het leven - een fermentatieproces dat kelp en andere pure ingrediënten transformeerde in het wonder dat zijn huid zou hielp genezen. Ter ere van zijn muze noemde hij het Crème de la Mer.
Naast Crème de la Mer heeft La Mer een collectie van gezichtsverzorgingsproducten, lichaamsverzorging en oogverzorgingsproducten. La Mer is het meest begeerde huidverzorgingsmerk ter wereld geworden.
lees meer... lees minder...
150 ML
€ 144,56
€ 119,47 (incl. € 144,56)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd

Reviews en beoordelingen

THE TREATMENT GEZICHTSLOTION