GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF50
  • Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF50
  • Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF50
  • Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF50
LANCASTER

Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF50

150 ML
Licht en verfrissend biedt de Sun Beauty Sun Protective Water SPF50 een optimale bescherming. De perfecte keuze voor zomerse uitstapjes, want je kan het product op ieder moment van de dag aanbrengen, zelfs op een natte huid. De uitgebreide bescherming, de Full Light Technology, is niet alleen effectief tegen uvb- en uva-stralen, maar het beschermt de huid ook tegen het zichtbare licht en infrarood licht. Dit wordt bereikt door een effectieve combinatie van zonnefilters, lichtreflecterende ingrediënten en krachtige anti-oxidanten. Samengesteld met de plantaardige buriti-olie – het actieve ‘ster’ingrediënt in de Lancaster zonproducten - stimuleert het Tan Activator Complex het bruiningsproces en ondersteunt het de aanmaak en gelijkmatige verdeling van melanine in de huid voor een goudbruine, egale en langhoudende bruine kleur. Dankzij de innovatieve technologieën laat de twee-fasen formule, éénmaal aangebracht op een droge of natte huid, geen vettig of plakkerig laagje, maar juist een heerlijk gevoel van frisheid achter.

Bovendien zijn de Sun Beauty Protective Waters gekenmerkt als ‘ocean friendly’ wat betekent dat deze formule geen effect heeft op de levensvatbaarheid van koraalcellen.
lees meer... lees minder...
LANCASTER
Lancaster, het premium merk voor huid- en zonverzorging, werd opgericht in Monaco in 1946. Haar passie: licht, het universele symbool van leven, energie en schoonheid. Jouw schoonheid. De Lancaster laboratoria hebben een diepe kennis van de interactie van licht met jouw huid.
Lancaster biedt gepatenteerde skincare technologieën die de huid beschermen en de natuurlijke uitstraling van de huid versterken en revitaliseren. Lancaster is de pionier in zonverzorging die beschermt tegen 100% van de zonnestralen. Alle Lancaster zonverzorgingsproducten bevatten de Full Light Technologie, die beschermt tegen UVA, UVB, infrarood en zichtbaar licht. Onze zonverzorging geeft een unieke, goudbruine, lang houdende stralende teint. Het merk Lancaster werd geboren aan de Franse Riviera, waar luxe en genieten orde van de dag zijn. Lancasters belofte: vrouwen de mogelijkheid geven om zonder zorgen te genieten van licht en van de zon, en om hun stralende schoonheid 365 dagen per jaar te kunnen laten zien.
Elke dag weer nodigt Lancaster jou uit om te genieten van licht #LiveWithLight
lees meer... lees minder...
150 ML
Van € 36,40 € 32,76
€ 30,08 € 27,07 (incl. € 32,76)
Op dit moment uitsluitend verkrijgbaar in één van onze winkels Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Sun Beauty Nude Skin Sensation Sun Protective Water SPF50