GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

BOBBI BROWN

SMOKEY EYE MASCARA

5 ML
De ideale mascara voor smokey eyes. Deze sterk gepigmenteerde mascara met kohl zorgt in een handomdraai voor diepzwarte, volumineuze wimpers. Het resultaat: een intense oogopslag. De langhoudende formule is bovendien bestand tegen zweet en vocht, klontert niet en loopt niet uit.
lees meer... lees minder...
BOBBI BROWN
Bobbi Brown ziet schoonheid. Bobbi Brown zorgt voor zelfvertrouwen. Zij zijn ervan overtuigd dat een vrouw op haar mooist is wanneer zij zichzelf kan zijn en er goed uitziet. Je hebt maar een paar minuten nodig, het juiste materiaal en een beetje kennis. Het geheim van schoonheid is simpel: Jezelf zijn. Voor iedere vrouw moet het eenvoudig zijn om er stralend uit te zien, zonder overdreven opgemaakt te zijn. Alle producten van Bobbi Brown zijn tevens parfumvrij en plantaardig.
Het Amerikaanse Bobbi Brown behoort tot een van de meest exclusieve cosmetica merken ter wereld. Gelukkig kun je bij een paar exclusief geselecteerde winkels van Beauty X terecht voor het testen van de Bobbi Brown make-up en verzorgingsproducten.
 
lees meer... lees minder...
5 ML
€ 32,55
€ 26,90 (incl. € 32,55)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

SMOKEY EYE MASCARA