GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

TAX FREE
COLLISTAR

Reshaping Draining Wraps

2 X100ML
Met de Reshaping Draining Wraps kun je thuis een professionele shockbehandeling uitvoeren van vochtretentie, lokale vetophopingen en zichtbare cellulite. De behandelde zones (benen, billen, heupen, buik en armen) zullen al vanaf het eerste gebruik geremodelleerd zijn.

Onmiddellijke doeltreffendheid: door het hoge gehalte Dode Zeezout en fleur de sel uit Sardinië zorgt ervoor dat het vocht dat in de weefsels vastzit naar het oppervlak komt. Hierdoor kan het makkelijk worden afgevoerd en ontstaat er een remineraliserende en ontgiftende werking.

Langdurige doeltreffendheid: de combinatie van enerzijds cafeïne en escine met sterke vetsplitsende en drainerende eigenschappen en anderzijds gemberextract dat verkwikkend en vetverbrandend werkt, garandeert een gerichte en intensieve bestrijding van lokale vetophopingen zodat de behandelde zones er geremodelleerd uitzien en lichter aanvoelen. Tot slot doet de Aziatische waternavel de behandelde zones er gladder en steviger uitzien, en maakt ze de huid soepeler en strakker.

De handige wraps zijn geproduceerd uit een elastische stof die zich gemakkelijk aan het lichaam van elke vrouw aanpast. Ze sluiten zich volledig rond de behandelde zones, waardoor ze de actieve bestanddelen makkelijk in de huid laten doordringen en een aangename compressiemassage uitvoeren, wat de microcirculatie bevordert.

De resultaten zijn al zichtbaar vanaf het eerste gebruik van 30 minuten: de behandelde zones zijn platter en strakker, er is minder vochtretentie en de huid is zichtbaar gladder. Bij continu gebruik nemen de voordelen alleen maar toe en blijven ze ook langer, want lokale vetophopingen verminderen en de behandelde zones zien er strakker en geremodelleerd uit.

Geschikt voor het hele jaar. De Reshaping Draining Wraps zijn perfect als professionele intensieve behandeling, wanneer de benen opgezwollen en zwaar aanvoelen, maar ook als lastminutebehandeling, bijvoorbeeld vóór een belangrijke afspraak.

Gebruiksaanwijzing

Reshaping Draining Wraps kunnen naar behoeven op de benen, billen, heupen, buik of armen worden aangebracht. Wij raden aan om de oppervlakken waarop je tijdens het aanbrengen steunt met een handdoek te beschermen. Na de behandeling hoef je niets af te spoelen. Als je voor de behandeling slechts een enkele wrap nodig hebt, kan je de andere gedurende maximaal 3 dagen in het goed afgesloten zakje bewaren.

BENEN
• Reinig en droog de te behandelen zone eerst goed en wrijf daarbij met de vingertoppen van onder naar boven.
• Plaats je voet op een krukje en begin de wrap kruiselings af te rollen zonder ze daarbij te hard aan te trekken.
• Wanneer je aan je knie komt, strek dan je been en ga verder tot aan je lies.
• Maak het uiteinde onder de laatste strook vast.
• Breng de tweede wrap op je ander been aan en laat ze 30 minuten zitten. Intussen mag je vrij bewegen.
• Verwijder de wraps en masseer het eventuele overtollige vocht van onder naar boven weg voor een nog intenser effect van de behandeling.

BILLEN, HEUPEN EN BUIK
• Reinig en droog de te behandelen zone eerst goed.
• Probeer afhankelijk van de vorm van je dijen zo dicht mogelijk in de buurt van je lies te beginnen. Rol de ene wrap rond de billen en ga met de andere wrap verder rond je heupen en buik. Eindig vier vingers boven je navel.
• Als je enkel je buik wilt behandelen, volstaat het om de wrap vanaf vier vingers onder je navel tot vier vingers boven je navel aan te brengen.
• Laat de wrap(s) 30 minuten zitten. Intussen mag je vrij bewegen.
• Verwijder de wrap(s) en masseer het eventuele overtollige vocht weg voor een nog intenser effect van de behandeling.

ARMEN
• Reinig en droog de te behandelen zone eerst goed.
• Begin de wrap vanaf twee vingers boven de linkerpols (of rechterpols) tot aan de schouder af te wikkelen waarbij je de elleboog 90° geplooid houdt.
• Zodra je aan de linkerschouder (of rechterschouder) komt, laat je de wrap achter de nek tot aan de rechterschouder (of linkerschouder) lopen en herhaal je via de oksel de hierboven beschreven handeling in de omgekeerde volgorde.
• Verwijder de wrap na 30 minuten en masseer het eventuele overtollige vocht op deze manier weg: breng de wijsvinger en duim rond de pols samen en beweeg vier keer op en neer tot aan de elleboog. Herhaal dezelfde beweging van de elleboog tot aan de schouder. Kneed tot slot zachtjes de binnenkant van de arm tot aan de oksel.
lees meer... lees minder...
COLLISTAR
‘Made in Italy’, innovatief, toonaangevend in research, en een magische prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn de kenmerken van het Italiaanse ‘Total Beauty Brand’ Collistar. Collistar is in 1983 in Milaan opgericht als de cosmetische divisie van een toonaangevend Italiaans farmaceutisch bedrijf. Binnen korte tijd ontwikkelde Collistar zich tot een succesvol internationaal beautymerk en werd al snel marktleider in verschillende segmenten.
In 2003 werd Collistar marktleider in de Beauty Sector, een positie die Collistar nog niet heeft afgegeven. Make-up, gezichts-, lichaams-, haar- en zonverzorging en parfum, Collistar heeft het allemaal. ‘Het allerbeste, niet alleen in kwaliteit en onderzoek, maar vooral ook in innovatie’, dit is een van de belangrijkste richtlijnen van Collistar en vormt de basis voor de creatie van revolutionaire formules.
lees meer... lees minder...
2 X100ML
Van € 43,05 | € 34,01
€ 35,58 | € 28,11 (incl. € 34,01)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Reshaping Draining Wraps