GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

MAISON MARGIELA

Replica Beach Walk eau de toilette

100 ML
Sluit uw ogen en laat de geur u meevoeren naar uw herinnering van een namiddagwandeling langs de zee. Uw voeten zakken weg in het natte zand terwijl de golven uw huid strelen. De zon zakt zachtjes door de heldere hemel, zijn warmte wordt gewogen door een zachte bries met de subtiele, verkwikkende zeegeur. Beach Walk roept het stuifwater op, en vat de zorgeloze vreugde van een zomerse dag. Beach Walk combineert frisse en stralende noten van Bergamot, Kokosmelk, Citroen, Roze peper en Musk om een bekend maar vergeten moment op te roepen - een wandeling langs het strand.
lees meer... lees minder...
MAISON MARGIELA
Maison Margiela is een Frans modehuis opgericht in 1988 in Parijs door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Zowel mannelijk als vrouwelijk, maar vaak samengesmolten, kan het universum van het merk worden omschreven als conceptueel en raadselachtig, mysterieus en iconisch. Tegenwoordig wordt het huis internationaal erkend vanwege zijn unieke benadering van moderne elegantie. Sinds 2014 gedijt het Maison onder leiding van creatief directeur John Galliano. Hij onthult een nieuwe esthetiek met de codes van het huis van Margiela.
De eerste parfum van Maison Margiela (Untitled) heeft expres geen naam omdat deze unieke en sensuele geur voor zichzelf spreekt. De flacon lijkt aan de onderkant in de verf gedipt te zijn, dit reflecteert naar het vakmanschap van het huis van Margiela. De Replica eau de toilettes in een witte verpakking (zoals Lipstick on, Beach Walk of Lazy Sunday Morning) zijn gebaseerd op het terughalen van een mooie, herkenbare herinnering. Deze nieuwe serie ReplicaFantasie eau de parfums hebben een zwarte, tikje smoky flacon en geven de geur van fantasieën weer. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om te vliegen (flying) of te dansen op de maan (Dancing on the moon)?
lees meer... lees minder...
100 ML
€ 101,83
€ 84,16 (incl. € 101,83)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Replica Beach Walk eau de toilette