GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

BOBBI BROWN

Real Nudes Eye Shadow Palette - Stonewashed Nudes

8,5 GR
Wat het is: Een 5-delig, limited-edition oogschaduw palet vol met zachte tot glanzende nudes ontworpen om alle huidtinten te versterken. Samengesteld met een reeks neutrale tinten in matte, glanzende en metallic afwerkingen voor alledaagse kunstzinnigheid - van zachte, smokey eyes tot zwoele, statement looks.

Hoe te gebruiken: Bereid de oogleden voor met een matte, neutrale tint en breng vervolgens de glinsterende en metallic tinten aan langs de wimperlijn voor een oogverblindende luminositeit. Voeg extra intensiteit en definitie toe door de Long-Wear Gel Eyeliner langs de bovenste wimperlijn aan te brengen (apart verkrijgbaar). Maak de look af met de Smokey Eye Mascara.
lees meer... lees minder...
BOBBI BROWN
Bobbi Brown ziet schoonheid. Bobbi Brown zorgt voor zelfvertrouwen. Zij zijn ervan overtuigd dat een vrouw op haar mooist is wanneer zij zichzelf kan zijn en er goed uitziet. Je hebt maar een paar minuten nodig, het juiste materiaal en een beetje kennis. Het geheim van schoonheid is simpel: Jezelf zijn. Voor iedere vrouw moet het eenvoudig zijn om er stralend uit te zien, zonder overdreven opgemaakt te zijn. Alle producten van Bobbi Brown zijn tevens parfumvrij en plantaardig.
Het Amerikaanse Bobbi Brown behoort tot een van de meest exclusieve cosmetica merken ter wereld. Gelukkig kun je bij een paar exclusief geselecteerde winkels van Beauty X terecht voor het testen van de Bobbi Brown make-up en verzorgingsproducten.
 
lees meer... lees minder...
8,5 GR
€ 46,20
€ 38,18 (incl. € 46,20)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Real Nudes Eye Shadow Palette - Stonewashed Nudes