GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

Skincare top 10
  • REVITALIZING SUPREME+ CREME
ESTEE LAUDER

REVITALIZING SUPREME+ CREME

50 ML
Een alles-in-één moisturizer die wonderen doet voor de huid. De rijke, voedende, uiterst milde textuur hydrateert de huid in alle zachtheid en vermindert doeltreffend tekenen van veroudering. Deze vochtinbrengende crème met meervoudige werking herstelt de jeugdige uitstraling van de huid. Het resultaat is een stralende teint en een jonger ogende huid die blaakt van gezondheid en vitaliteit.
lees meer... lees minder...
ESTEE LAUDER
Alle mooie dingen beginnen met een visie, een droom… Estée Lauder is een visionair merk dat iedere vrouw doet dromen. Al sinds de begindagen is de filosofie hetzelfde: de wens om het beste aan ieder van ons te geven. Estée Lauder combineert het beste op het gebied van onderzoek, innovatie en dienstverlening met als resultaat een avantgardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums met naam. Estée Lauder zorgt er elke dag voor dat we vrouw zijn, dat we mooi zijn en dat we onszelf kunnen zijn.
De in 2004 overleden Estée Lauder leerde de kunst van gezichtscrèmes maken op jonge leeftijd van haar Hongaarse oom en heeft daarna haar productkennis toegepast op vele andere producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat Estee Lauder een eindeloos assortiment cosmeticaproducten aanbiedt en behoort tot de een van de meest succesvolle cosmetica-merken ter wereld. Estée Lauder cosmetica omvat diverse maskers, serums, lotions, liftproducten, poeders, eyeliners en nog veel meer; voor ieder huidtype, voor elke leeftijd.
“Succes is afhankelijk van het lef om van je dromen werkelijkheid te maken” - Estée Lauder.
lees meer... lees minder...
50 ML
Van € 107,12 € 79,00
€ 88,53 € 65,29 (incl. € 79,00)
Op dit moment uitsluitend verkrijgbaar in één van onze winkels Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

REVITALIZING SUPREME+ CREME