GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Rénergie Multi-Lift Ultra
  • Rénergie Multi-Lift Ultra
  • Rénergie Multi-Lift Ultra
  • Rénergie Multi-Lift Ultra
  • Rénergie Multi-Lift Ultra
LANCOME

Rénergie Multi-Lift Ultra

50 ML
Rénergie Multi-Lift Ultra crème van Lancôme is een anti-ageing crème met liftend lijnzaad van Lancôme en een drievoudige anti-ageing werking. De crème Rénergie Multi-Lift Ultra speelt tegelijk in op de drie belangrijkste parameters van de huid en viseert alle tekenen van veroudering:
1. de rimpels worden gladder
2. de huid is steviger
3. de teint is egaler

Een crème met klinisch bewezen drievoudig effect. Een innovatieve smeltende textuur voor alle huidtypes.

SHARE HAPPINESS WITH LANCÔME
lees meer... lees minder...
LANCOME
Vandaag de dag is het merk Lancôme aanwezig in ongeveer 130 landen, met ongeveer 20.000 schoonheidsadviseurs die geavanceerde diensten en iconische producten aanbieden aan een internationale klantenkring. Lancôme combineert met succes wetenschappelijke expertise en een intuïtief begrip van de behoeften van vrouwen om belangrijke innovaties te produceren. Deze innovaties zijn uniek en daarnaast zijn de huidverzorgingsproducten, de make-up en de parfum complementair.
Lancôme bevestigt dat geluk de meest aantrekkelijke schoonheid is. Dag na dag is het de ambitie dat elke vrouw die Lancôme gebruikt om mooier te worden, ook gelukkiger zal worden. Het merk heeft gekozen voor charismatische en volmaakte vrouwen als ambassadeurs. Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Taylor Hill en Isabella Rossellini zijn allemaal mooie iconen die houden van het leven, vol energie en talent; iconen waar elke vrouw zich mee kan identificeren. Lancôme is het spiegelbeeld van deze vrouwen die een stralende, zelfverzekerde en universele schoonheid belichamen, terwijl ze modern en nuchter blijven.
lees meer... lees minder...
50 ML
Van € 93,60 € 84,24
€ 77,36 € 69,62 (incl. € 84,24)
Op dit moment uitsluitend verkrijgbaar in één van onze winkels Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Rénergie Multi-Lift Ultra