GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor 101 Naked Ambition Matte
ESTEE LAUDER

Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor 101 Naked Ambition Matte

7 ML
Dompel jouw lippen onder in vloeibare intense kleuren. Ontdek de kracht van Liquid Envy. Een intense, zachte, ultracomfortabele lipkleur. Het zijn passionele kleuren, met 3 intens verleidelijke afwerkingen: MAT: Kies voor een langdurige dramalook met stijl. VINYL: Ga voor een stralende, sexy look. METALLIC: Imponeer met een gedurfde look. Elke tint is beschikbaar in de afwerking die het best past.
lees meer... lees minder...
ESTEE LAUDER
Alle mooie dingen beginnen met een visie, een droom… Estée Lauder is een visionair merk dat iedere vrouw doet dromen. Al sinds de begindagen is de filosofie hetzelfde: de wens om het beste aan ieder van ons te geven. Estée Lauder combineert het beste op het gebied van onderzoek, innovatie en dienstverlening met als resultaat een avantgardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums met naam. Estée Lauder zorgt er elke dag voor dat we vrouw zijn, dat we mooi zijn en dat we onszelf kunnen zijn.
De in 2004 overleden Estée Lauder leerde de kunst van gezichtscrèmes maken op jonge leeftijd van haar Hongaarse oom en heeft daarna haar productkennis toegepast op vele andere producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat Estee Lauder een eindeloos assortiment cosmeticaproducten aanbiedt en behoort tot de een van de meest succesvolle cosmetica-merken ter wereld. Estée Lauder cosmetica omvat diverse maskers, serums, lotions, liftproducten, poeders, eyeliners en nog veel meer; voor ieder huidtype, voor elke leeftijd.
“Succes is afhankelijk van het lef om van je dromen werkelijkheid te maken” - Estée Lauder.
lees meer... lees minder...
7 ML
Van € 37,96 € 34,16
€ 31,37 € 28,23 (incl. € 34,16)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor 101 Naked Ambition Matte