GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

25% Paco Rabanne
PACO RABANNE

Phantom Eau de Toilette Refillable

100 ML
Het nieuwe parfum voor mannen, Phantom van Paco Rabanne, is een futuristische, aromatische geur met ingrediënten die speciaal geselecteerd zijn om je energiek, krachtig, zelfverzekerd en sexy te laten voelen.

ETHISCH VERANTWOORDE INGREDIËNTEN
Phantom van Paco Rabanne is met oog op het milieu uitsluitend gemaakt van ingrediënten uit ethisch verantwoorde bronnen en wordt bovendien gemaakt in Frankrijk. Het gedurfde Phantom herenparfum bevat tonen van verslavende en romige lavendel, versmolten met sprankelende citroen en houtachtige vanille.

MAAK VERBINDING MET PHANTOM UNIVERSE*
Het sexy, frisse en houtachtige herenparfum is verpakt in een baanbrekend ontwerp, gemaakt van chroom en metaal. Houd je telefoon tegen de flacon, maak verbinding met Phantom Universe en ontmoet je nieuwe wingman!

HERVUL PHANTOM EAU DE TOILETTE 150ML**
De Phantom Eau de Toilette 150 ml is navulbaar. Verminder uw impact op het milieu met -63% plastic*** en -47% glas*** door je 150ml flacon te bewaren en te hervullen. Vul hem opnieuw bij dankzij de innovatieve en gebruiksvriendelijke navulling 200 ml.

*Enkel de Phantom Eau de Toilette 100ml en 150ml flacons zijn connected.
**Enkel de Phantom Eau de Toilette 150ml flacon is navulbaar met de Phantom Eau de Toilette navulling 200ml. Gebruik de Phantom Eau de Toilette navulling 200ml uitsluitend in combinatie met de Phantom Eau de Toilette 150ml flacon.
***Bij gebruik van 1 Phantom 150ml flacon + 3 Phantom 200ml navullingen, vergeleken met 5 Phantom 150ml flacons.
lees meer... lees minder...
PACO RABANNE
Als er één merk is die de eigenschappen avant-garde en gedurfd verdient, is het PacoRabanne wel. Sinds zijn haute couture creaties in metaal, tot zijn parfums die breken met alle codes, Paco Rabanne heeft steeds geïnnoveerd om sterke emoties uit te lokken. De parfums van Paco Rabanne zijn gedurfd, onverwacht, architecturaal en luchtig van geest met het unieke kenmerk om een onsterfelijke indruk na te laten die de tijdsgeest markeert.
Zo divers als de individuele geuren zijn, zo verschillend zijn ook de bijbehorende flacons. Paco Rabanne is een creatief genie met een ogenschijnlijk eindeloos repertoire aan nieuwe ideeën en implementaties. Elke individuele Paco Rabanne parfumserie vertelt zijn eigen verhaal en neemt zijn drager mee naar een andere wereld en soms zelfs naar een andere tijd. In tegenstelling tot andere merken, waarvan de flacons in de verschillende geurlijnen zeer gelijkaardig zijn om een bepaalde herkenningswaarde te garanderen, heeft Paco Rabanne geen flesje van de andere.
De Paco Rabanne damesparfumcollectie bestaat onder andere uit Lady Million, Olympéa, XS for Her en Ultraviolet. Het assortiment voor heren bevat onder andere 1 Million, Invictus, XS for Him, Pour Homme en Ultraviolet Man.
lees meer... lees minder...
100 ML
Van € 109,24 | € 81,93
€ 90,28 | € 67,71 (incl. € 81,93)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Phantom Eau de Toilette Refillable