GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • LYSLAIT
SISLEY

LYSLAIT

250 ML
Lyslait is een romige make-upremover die de make-up grondig oplost en tegelijkertijd het evenwicht van de droge en gevoelige huid respecteert. De formule bevat extracten van Witte Lelie en geeft onmiddellijk een comfortabel gevoel. De huid is stralend, soepel en zacht.

Gebruiksaanwijzing:

Breng Lyslait met de vingertoppen en met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht en de hals om de make-up goed op te lossen. Veeg en spoel de make-upremover vervolgens af en gebruik een lotion om de laatste onzuiverheden te verwijderen.
lees meer... lees minder...
SISLEY
Bij Sisley geloven ze dat er niets beters is dan de bijzondere rijkdom van het plantenrijk. Dankzij de wetenschap en techniek kunnen de onderzoekers uit elke plant, de belangrijkste werkstoffen halen die de Sisley producten zo doeltreffend maken. De kracht van de producten zit verborgen in de kennis van de huid. Het vernuft van de formules is een direct effect van de synergie tussen de plantenextracten.
Met een uitgebreid productassortiment biedt Sisley Cosmetics de ideale oplossingen voor verschillende eisen en schoonheidsidealen.Vandaag de dag wordt Sisley Cosmetics in meer dan 90 landen verkocht. Sisley inspireert niet alleen met een veelzijdige selectie van nuances en tinten voor verschillende huidtypen en schoonheidsdoelstellingen. De productrange voldoet ook aan de meest uiteenlopende eisen voor schoonheidsproducten - of het nu gaat om normale, droge, gevoelige of vette huid. Meer "hardnekkige" problemen zoals onzuiverheden, pigmentvlekken of een glanzende teint kunnen worden afgedekt met de juiste additieven.
lees meer... lees minder...
250 ML
Van € 97,76 € 73,00
€ 80,79 € 60,33 (incl. € 73,00)
Van dit product mogen er maximaal 4 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen