GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette
  • K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette
  • K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette
DOLCE & GABBANA

K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette

50 ml
K by Dolce&Gabbana.
Een mediterraan houtachtig aroma.
K by Dolce&Gabbana weerspiegelt de charismatische en royale kant van de man. De geur is traditioneel maar heeft tegelijkertijd een moderne kant. De Mediterrane frisheid van bloedsinaasappel en Siciliaanse citroen streelt de zintuigen. De hartnoten versterken de citrusnoten met de amberaccenten van salie, gepaard met frisse geranium en vitaliserende lavandel. Een onverwacht sprankje pittige rode peper extract geeft K by Dolce&Gabbana een krachtig karakter. Daarop volgt de sensualiteit van cederhout in een compositie met twee elegante en mannelijke ingrediënten: groene vetiver en patchouli. K by Dolce&Gabbana is een krachtige, charismatische en verleidelijke geur.
lees meer... lees minder...
DOLCE & GABBANA
Dolce & Gabbana staat synoniem voor Italiaanse glamour en Siciliaanse traditie en biedt luxe op een moderne en onconventionele manier, waarbij innovatie gecombineerd wordt met de mediterrane geur van zijn oorsprong. Dolce & Gabbana vertaalt de glamour van zijn catwalk collectie naar sensuele geuren, waarbij het zich laat inspireren door de mediterrane roots van het merk. Dolce & Gabbana Parfums staan vandaag de dag voor een jong, veelzijdig merk met een luxe uitstraling.
Het merk vindt zijn oorsprong in het begin van de jaren ’80, waar de dromen van twee ontwerpers, Stefano Gabbana en Domenico Dolce, zowel privé als zakelijk samenvallen. Dolce en Gabbana zien het geheim van hun succes vooral in hun liefde voor elkaar en beschouwen hun producten als hun spirituele kinderen. Dolce & Gabbana Pour Femme won in 1993 zelfs de ‘International Parfum Academies award’ voor ‘Best Women's Fragrance’. Een klassiek parfum die vandaag de dag nog steeds de essentie van de Dolce&Gabbana-vrouw belichaamt.
lees meer... lees minder...
50 ml
Van € 75,14 € 67,63
€ 62,10 € 55,89 (incl. € 67,63)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette