GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

PACO RABANNE

Invictus Eau De Toilette

100 ML
Hij is de man in al zijn grootsheid, de absolute held. INVICTUS. Uitgedaagd en geprezen door de goden. Zijn geur is die van de overwinning. Een fenomename shock tussen een scherpe frisheid en een dierlijke sensualiteit. 2 krachten waaraan niets of niemand kan weerstaan.
lees meer... lees minder...
PACO RABANNE
Als er één merk is die de eigenschappen avant-garde en gedurfd verdient, is het PacoRabanne wel. Sinds zijn haute couture creaties in metaal, tot zijn parfums die breken met alle codes, Paco Rabanne heeft steeds geïnnoveerd om sterke emoties uit te lokken. De parfums van Paco Rabanne zijn gedurfd, onverwacht, architecturaal en luchtig van geest met het unieke kenmerk om een onsterfelijke indruk na te laten die de tijdsgeest markeert.
Zo divers als de individuele geuren zijn, zo verschillend zijn ook de bijbehorende flacons. Paco Rabanne is een creatief genie met een ogenschijnlijk eindeloos repertoire aan nieuwe ideeën en implementaties. Elke individuele Paco Rabanne parfumserie vertelt zijn eigen verhaal en neemt zijn drager mee naar een andere wereld en soms zelfs naar een andere tijd. In tegenstelling tot andere merken, waarvan de flacons in de verschillende geurlijnen zeer gelijkaardig zijn om een bepaalde herkenningswaarde te garanderen, heeft Paco Rabanne geen flesje van de andere.
De Paco Rabanne damesparfumcollectie bestaat onder andere uit Lady Million, Olympéa, XS for Her en Ultraviolet. Het assortiment voor heren bevat onder andere 1 Million, Invictus, XS for Him, Pour Homme en Ultraviolet Man.
lees meer... lees minder...
100 ML
Van € 103,53 | € 93,18
€ 85,56 | € 77,01 (incl. € 93,18)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Invictus Eau De Toilette