GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

25% Lancome
LANCOME

Hypnôse Drama Excessive Noir

6,5 ML
HYPNÔSE DRAMA MASCARA Mascara voor onmiddellijk extreem volume -Het genereuze convexe borsteltje, ontwikkeld dankzij geavanceerd onderzoek van Lancôme, zorgt voor optimaal contact met iedere wimper. Met zijn zijdezachte haartjes en vierkante vorm, garandeert het borsteltje een homogene verdeling van de textuur. De wimpers worden onmiddellijk omhuld dankzij de hoge concentratie was in de zijdezachte formule -Voor 14 maal meer volume, een exponentieel, onmiddellijk en extreem volume HOE AANBRENGEN? -Plaats het borsteltje met de platte, holle zijde op de aanzet van de wimpers en laat het zachtjes met een zigzagbeweging tot aan de punt glijden. Draai het borsteltje om en gebruik de langere haartjes aan de zijkant om de wimpers te structureren en meer volume te geven en om de oogopslag sprekender te maken.
lees meer... lees minder...
LANCOME
Vandaag de dag is het merk Lancôme aanwezig in ongeveer 130 landen, met ongeveer 20.000 schoonheidsadviseurs die geavanceerde diensten en iconische producten aanbieden aan een internationale klantenkring. Lancôme combineert met succes wetenschappelijke expertise en een intuïtief begrip van de behoeften van vrouwen om belangrijke innovaties te produceren. Deze innovaties zijn uniek en daarnaast zijn de huidverzorgingsproducten, de make-up en de parfum complementair.
Lancôme bevestigt dat geluk de meest aantrekkelijke schoonheid is. Dag na dag is het de ambitie dat elke vrouw die Lancôme gebruikt om mooier te worden, ook gelukkiger zal worden. Het merk heeft gekozen voor charismatische en volmaakte vrouwen als ambassadeurs. Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Taylor Hill en Isabella Rossellini zijn allemaal mooie iconen die houden van het leven, vol energie en talent; iconen waar elke vrouw zich mee kan identificeren. Lancôme is het spiegelbeeld van deze vrouwen die een stralende, zelfverzekerde en universele schoonheid belichamen, terwijl ze modern en nuchter blijven.
lees meer... lees minder...
6,5 ML
Van € 36,95 | € 27,71
€ 30,54 | € 22,90 (incl. € 27,71)
Van dit product mogen er maximaal 15 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Kleur: 01 Excessive Black

Reviews en beoordelingen

Hypnôse Drama Excessive Noir