GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Girls Can Say Anything Eau de Parfum
  • Girls Can Say Anything Eau de Parfum
  • Girls Can Say Anything Eau de Parfum
ZADIG&VOLTAIRE

Girls Can Say Anything Eau de Parfum

50 ML
Girls can say anything, een parfum om je vrijheid uit te schreeuwen! De perfecte incarnatie van nieuwe vrouwelijkheid, ongerept en onbeschaamd. Een overheerlijke geur met subtiele bloemige akkoorden van iris en pioenroos, afgewerkt met door muskus geïnfuseerde tonka en vanille.Kom gewaagd uit de hoek met deze nieuwe geursensatie!
lees meer... lees minder...
ZADIG&VOLTAIRE
In 1997 creëerde Thierry Gillier Zadig&Voltaire, een modehuis in Parijs met een swingende, chique en ontspannen geest.Er lag een nieuw begrip van luxe aan de oorsprong van het concept genaamd "easy luxury". Een casual kasjmier trui. Een nieuwe manier om een T-shirt te dragen. Basics die onmisbaar zijn geworden! De stijl van Zadig&Voltaire is voor altijd jong. Een levensstijl. Rock-'n-roll in het bloed. De kunst voor inspiratie. Parijs als erfgoed.
Zadig&Voltaire is er voor mensen die een creatieve levenshouding onderstrepen, optimisme uitstralen en discrete luxe uitstralen. De geuren zijn onconventioneel, gewaagd en stedelijk. Met Zadig&Voltaire parfum kunnen sterke mannen en vrouwen hun attitude en persoonlijkheid perfect uitdrukken. De parfums dragen niet voor niks de namen als “THIS IS HIM!” en “JUST ROCK!”. Zadig&Voltaire brengt de verschillende geurcomponenten samen in ongewone composities. Het resultaat is bijzondere parfums die opvallen, net als de mode van Zadig&Voltaire. Onafhankelijke mannen en vrouwen die hun eigen weg gaan (GIRLS CAN DO ANYTHING), vinden bij Zadig&Voltaire parfum zelf de juiste geur.
lees meer... lees minder...
50 ML
Van € 81,90 € 73,71
€ 67,69 € 60,92 (incl. € 73,71)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Girls Can Say Anything Eau de Parfum