GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Fusion d'Issey Eau de Toilette
  • Fusion d'Issey Eau de Toilette
  • Fusion d'Issey Eau de Toilette
  • Fusion d'Issey Eau de Toilette
ISSEY MIYAKE

Fusion d'Issey Eau de Toilette

100 ML
Een creatie uit het hart van Moeder Natuur.
Deze nieuwe geur stimuleert mannen om de kracht en diversiteit van de ongerepte natuur te ontdekken. De explosieve frisheid van bruisende citroentoetsen gaat hand in hand met de intensiteit van vulkanische houtaroma’s. Een prikkelend, aromatisch briesje komt samen met een zonnige ambertoets.De altijd aanwezige Moeder Natuur toont zich van haar meest bijzondere, creatieve kant. Fusion d’Issey, een minerale varengeur voor mannen, werd ontwikkeld door meester-parfumeur Nathalie Lorson. Deze geur voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het boek dat ‘mannelijkheid’ heet. Een speelse juxtapositie tussen koud en warm. De frisse toetsen zijn afkomstig van de explosieve, verkwikkende geur van citroenzeste en de melkachtige zoetheid van kokosmelk. Met een kracht die pure zelfverzekerdheid uitstraalt, komt een prikkelend, aromatisch briesje samen met een zonnige ambertoets.Daaronder schuilen vulkanische bostoetsen en een diepere basis van patchoeli. Deze vulkanische geur zit in een flacon vol contrasten – groot en elegant, uit glanzend diepblauw glas. Door zijn vormgeving lijkt de dop precies op zwarte obsidiaan. Het licht lijkt van binnenuit te schijnen, opgesloten en toch prachtig stralend. De buitenkant kreeg dezelfde blauwe en zwarte tinten, terwijl de naam Fusion d’Issey in opvallend oranje geschreven staat. Een prachtige creatie, geïnspireerd op Moeder Natuur en vormgegeven door de mens.

GEURRITUEEL
1. Breng de geur aan op plaatsen waar je hartslag voelbaar is: je hals, je polsen en de binnenkant van je ellebogen. Spray de geur daarnaast ook rijkelijk over je kleding en je bovenlichaam.
2. Om nog langer van je favoriete geur te genieten, gebruik je ook de bijpassende Fusion d’Issey-douchegel.

FAQ
Vulkanen zijn een ongelooflijke levensbron. Ze barsten van energie en vitaliteit, ze zitten boordevol voedingsstoffen die ze uit hun uitbarstingen halen, en ze worden omringd door bijzonder vruchtbare grond en een omgeving waarin de natuur nog gewoon haar gang kan gaan.
lees meer... lees minder...
ISSEY MIYAKE
Issey Miyake is een visionair, die altijd op zoek is naar essentie en originaliteit. Hij laat zich inspireren door kunst, architectuur en ontmoetingen. Als geen ander combineert hij traditie en avant-garde, soberheid en kleur, natuurlijkheid en raffinement, kunstnijverheid en geavanceerde technologie. Issey Miyake is geen stijlvorm maar een uiting van pure creativiteit. Niet gek dus dat juist Issey Miyake de ontwerper was van de iconische zwarte coltrui gedragen door de medeoprichter van Apple, Steve Jobs.
Bloemenextracten en water in hun zijdezachte, delicate combinatie vormen de basis voor parfums als L'Eau D'Issey pour Femme. Voor mannen presenteert Issey Miyake Parfum zich voor een betaalbare prijs in frisse, fruitige nuances. Vaak zien we dat vrouwen een Issey Miyake parfum kopen voor hun man. Haar intentie hiervoor is de mannelijke, maar niet te sterke geur. We horen dan ook vaak dat de vrouw deze Issey Miyake pour homme zelf opspuit. Dit is niet gek want de frisse basis zorgt ervoor dat de Issey Miyake parfum door vrouwen en door mannen kan worden gedragen. Mannen geven soms op hun beurt weer de voorkeur aan de parfums pour femme van Issey Miyake.
lees meer... lees minder...
100 ML
Van € 88,92 € 80,03
€ 73,49 € 66,14 (incl. € 80,03)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Fusion d'Issey Eau de Toilette