GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire
  • Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire
SISLEY

Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire

14 ML
De Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire bevat iconische werkstoffen van de Rose Noire-lijn, die de oogcontouren er in een handomdraai minder vermoeid, gladder, vitaler en stralender uit laten zien.

De bijzonder gevoelige huid wordt gladgestreken voor een zichtbaar jongere oogopslag. Donkere kringen lijken minder zichtbaar en wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon, voor een frissere, heldere blik die pure jeugdigheid en schoonheid uitstraalt.

EEN SUBLIEM GEVOEL
Wanneer de roze emulsie in contact komt met de huid, verandert ze in een frisse gel die moeiteloos met de huid versmelt.
De koude, keramische applicator voelt meteen fris aan en kan gebruikt worden om de huid te masseren.
Deze verzorging bevat geen essentiële oliën, maar wel een natuurlijke geur van Rose de Mai.


Gebruiksaanwijzing:

’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen op de oogcontouren en de oogleden.
lees meer... lees minder...
SISLEY
Bij Sisley geloven ze dat er niets beters is dan de bijzondere rijkdom van het plantenrijk. Dankzij de wetenschap en techniek kunnen de onderzoekers uit elke plant, de belangrijkste werkstoffen halen die de Sisley producten zo doeltreffend maken. De kracht van de producten zit verborgen in de kennis van de huid. Het vernuft van de formules is een direct effect van de synergie tussen de plantenextracten.
Met een uitgebreid productassortiment biedt Sisley Cosmetics de ideale oplossingen voor verschillende eisen en schoonheidsidealen.Vandaag de dag wordt Sisley Cosmetics in meer dan 90 landen verkocht. Sisley inspireert niet alleen met een veelzijdige selectie van nuances en tinten voor verschillende huidtypen en schoonheidsdoelstellingen. De productrange voldoet ook aan de meest uiteenlopende eisen voor schoonheidsproducten - of het nu gaat om normale, droge, gevoelige of vette huid. Meer "hardnekkige" problemen zoals onzuiverheden, pigmentvlekken of een glanzende teint kunnen worden afgedekt met de juiste additieven.
lees meer... lees minder...
14 ML
Van € 120,12 € 108,11
€ 99,27 € 89,35 (incl. € 108,11)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire