GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

MARIE-STELLA-MARIS

Festive Collection Luxury Fragrance Sticks Set

240 ML + 2X110 ML
Objets d’Amsterdam Fragrance Sticks 240 ml
Poivre Noir Frais Fragrance Sticks 110 ml – New scent!
Rock Roses Fragrance Sticks 110 ml

Een reis door onze meest iconische geuren. Van sprankelend en zacht floraal met Objets d’Amsterdam, naar kruidig en pittig met Poivre Noir Frais, tot warm en uitnodigend met Rock Roses. Een spannende ervaring in elke kamer.
lees meer... lees minder...
MARIE-STELLA-MARIS
WATER, BODY & HOME CARE
Marie-Stella-Maris is opgericht met een duidelijke maatschappelijke missie: schoon water en hygiëne voor iedereen. Ze verkopen natuurlijk mineraalwater, natuurlijke body care en luxe home care. Essentials waarmee je goed voor jezelf zorgt; van binnen en buitenaf. Marie-Stella-Maris besteedt veel aandacht aan het creëren van bijzondere uniseks geuren die verrassen en die je stemming positief kunnen beïnvloeden. Én waarmee je bijdraagt aan het verbeteren van het leven van anderen. Want voor elk product dat jij koopt, doneert Marie-Stella-Maris 2,5% van de omzet aan waterprojecten. Sinds de oprichting in 2011 hebben ze meer dan € 1.400.000 kunnen bijdragen. Hierdoor hebben al duizenden mensen toegang kunnen krijgen tot schoon water. En ze zijn nog lang niet klaar!

NATURAL INGREDIENTS, LOCAL SOURCING & SUSTAINABLE PACKAGING
Marie-Stella-Maris maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten. Zo zijn alle verzorgingsproducten vrij van parabenen, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en petrochemische chemicaliën. Naast de inhoud van de producten streeft Marie-Stella-Maris naar duurzame verpakkingen; door meer gebruik te maken van gerecyclede grondstoffen en met een focus op ‘refill’ (navullen) willen ze afval en hun impact het milieu beperken. De productie van alle verzorgingsproducten vindt bovendien plaats in Nederland.
lees meer... lees minder...
240 ML + 2X110 ML
€ 59,00
€ 48,76(incl. € 59,00)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Festive Collection Luxury Fragrance Sticks Set