GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • EMULSION ECOLOGIQUE
SISLEY

EMULSION ECOLOGIQUE

125 ML
Emulsion Ecologique is een essentiële, verzorgende en hydraterende crème. De crème is samengesteld op basis van een complex van plantenextracten (Centella Asiatica, Ginseng, Rozemarijn, Hop, Paardenstaart) die zijn geselecteerd vanwege hun stimulerende en revitaliserende eigenschappen. De samenstelling:- hydrateert de huid, biedt comfort en laat de huid weer stralen,- helpt de huid om zich te weren tegen omgevingsstress (vervuiling, sigarettenrook, enz.),- maakt de huid steviger en soepeler, zodat ze ontvankelijker wordt voor andere huidverzorgingsproducten. De vloeibare, niet-vette textuur geeft de huid een matte uitstraling.

Gebruiksaanwijzing:

Breng Emulsion Ecologique ''s ochtends en ''s avonds met zachte masserende bewegingen aan op de schone, droge huid van het gezicht en de hals.
lees meer... lees minder...
SISLEY
Bij Sisley geloven ze dat er niets beters is dan de bijzondere rijkdom van het plantenrijk. Dankzij de wetenschap en techniek kunnen de onderzoekers uit elke plant, de belangrijkste werkstoffen halen die de Sisley producten zo doeltreffend maken. De kracht van de producten zit verborgen in de kennis van de huid. Het vernuft van de formules is een direct effect van de synergie tussen de plantenextracten.
Met een uitgebreid productassortiment biedt Sisley Cosmetics de ideale oplossingen voor verschillende eisen en schoonheidsidealen.Vandaag de dag wordt Sisley Cosmetics in meer dan 90 landen verkocht. Sisley inspireert niet alleen met een veelzijdige selectie van nuances en tinten voor verschillende huidtypen en schoonheidsdoelstellingen. De productrange voldoet ook aan de meest uiteenlopende eisen voor schoonheidsproducten - of het nu gaat om normale, droge, gevoelige of vette huid. Meer "hardnekkige" problemen zoals onzuiverheden, pigmentvlekken of een glanzende teint kunnen worden afgedekt met de juiste additieven.
lees meer... lees minder...
125 ML
Van € 211,12 € 159,00
€ 174,48 € 131,40 (incl. € 159,00)
Van dit product mogen er maximaal 4 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

EMULSION ECOLOGIQUE