GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

ACTIE
CALVIN KLEIN

Ck Free Eau De Toilette

100 ML
CK Free is geïnspireerd op de moderne, onafhankelijke man die zoveel mogelijk uit elke dag wil halen. Hij hoeft niets te bewijzen. Hij is cool, relaxed en voelt zich vrij. Hij doet wat hij wil. Hij heeft zijn toekomst in eigen hand. ckfree is een aromatische, houtachtige geur. Fris maar ook casual en duidelijk mannelijk. De opening nodigt uit tot een vrij gevoel met absint als belangrijkste noot. De reis wordt voorgezet met een ongebruikelijke kruidigheid in het hart en kronkelt zich door de sensuele houtnoten die zelfvertrouwen en diepte bieden. De flacon onderstreept de vrije spirit van het merk en de eenvoud van het iconische ck logo.
lees meer... lees minder...
CALVIN KLEIN
Calvin Klein is sinds 1968 uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en innovatieve ontwerpers ter wereld op het gebied van mode. Door de strakke lijnen en sobere vormen staat zijn naam synoniem voor modern chique minimalisme. Vanaf 1981 is Calvin Klein zich ook op parfum gaan richten. Dat hij ook hier succesvol in zou worden was duidelijk nadat CK One een van de bestverkochte geuren ooit werd. Calvin Klein durfde unisex parfums te maken en pakte de aandacht van de jeugd met hippe en trendy geuren. Jeugdigheid en lef is wat Calvin Klein altijd heeft gedefinieerd, dit kun je zien ook zien aan zijn modellen en parfumadvertenties.
Van fris tot sensueel, van kruidig tot bloemig en voor iedere soort persoonlijkheid heeft Calvin Klein momenteel een gepaste geur in het assortiment. De meest verkochte parfums van Calvin Klein zijn naast CK One: Escape, Obsession en Calvin Klein Eternity.
lees meer... lees minder...
100 ML
Van € 30,98 € 29,00
€ 25,60 € 23,97 (incl. € 29,00)
Dit product is momenteel niet op voorraad

Reviews en beoordelingen

Ck Free Eau De Toilette