GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

CLARISONIC

Over CLARISONIC
CLARISONIC
Maak je klaar voor een huidverzorgingsrevolutie! De baanbrekende, nieuwe gezichtsborstels van Clarisonic zijn veelzijdig, krachtig, innovatief en maken gebruik van de gepatenteerde technologie van Clarisonic om je huidverzorgingsroutine voor altijd te transformeren.
 
Ontdek Clarisonic's collectie van sonische lichaams- en gezichtsborstels, vervangende opzetborstels en huidverzorgingsproducten om je te helpen jouw heldere, gezonde huid te onthullen. De micro-verstevigende gezichtsmassage maakt het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels gladder. De Clarisonic borstels kunnen ook gebruikt worden om meer uit je acne producten te halen of je baard volledig schoon te maken.
 
De gepatenteerde technologie activeert de kracht van water om voorzichtig tot diep in de poriën te reinigen. Hierbij worden geen agressieve chemicaliën gebruikt, die wel in de meeste reinigingsproducten zitten. Clarisonic producten maken 6x beter schoon dan dat je handen doen, zelfs “long-wear make-up” gaat er gemakkelijk af. Een schone en babyzachte huid in 60 seconden. Maak je klaar voor de toekomst van schoonheid.
CLARISONIC