GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

TAX FREE
DKNY

Be Delicious Eau de Parfum

30 ML
Een modern feest voor de zintuigen. Deze sappige geur mengt frisse groene appel met exotische bloemen en sensueel hout. Net zo stimulerend en individualistisch als de stad waarop die geïnspireerd is, New York.
lees meer... lees minder...
DKNY
Donna Karan New York (DKNY) is een modebedrijf, dat de internationale impuls van New York in zijn ontwerpen weergeeft. Donna Karan’s ontwerpen zitten vol creativiteit, integriteit, kwaliteit en innovatie. De collectie is gebaseerd op de behoeften en de wensen van de vrouw, en mondt uiteindelijk uit in luxe, sensualiteit, comfort en creatieve uitdrukkingen. Dit steeds door gebruik te maken het fijnste materiaal en gemaakt met het beste vakmanschap. DKNY geuren zijn ontworpen voor moderne stadsmensen, die genieten van het leven. DKNY spreekt mensen aan die de energie en het ritme van de stad nodig hebben om te leven.
De eerste fameuze DKNY-parfum was DKNY Be Delicious, het parfum was een eerbetoon aan ‘The Big Apple’. Dit is de bijnaam van de stad New York en deze geur debuteerde in 2004 als een op appel gebaseerde parfum in een appelvormige fles die direct een groot succes werd. Meerdere geuren van DKNY zijn in de vorm van appels, maar ook zie je de hoogbouw van New York in de parfumflacons terugkomen. Inspecteer de flacon van DKNY Women maar eens!
lees meer... lees minder...
30 ML
Van € 48,30 | € 38,16
€ 39,92 | € 31,53 (incl. € 38,16)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Be Delicious Eau de Parfum