GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

25% op geuren
HUGO BOSS

BOSS BOTTLED Unlimited

200 ML
BOSS BOTTLED Unlimited is geïnspireerd op het streven van BOSS Man naar persoonlijk, maar ook zakelijk succes. Zijn harde werk om zijn dit succes te bereiken en de energie die hij haalt uit het halen van zijn persoonlijke doelen zijn gevangen in deze unieke herengeur.

Top noten: IJSKOUDE VIOLET
Hart noten: ANANAS
Basis noten: SANDELHOUT EN MUSK

Het bestaat uit een moderne, maar bovenal levendige mix van frisse munt, verse ananas en kruidig sandelhout. Het representeerd de zelfverzekerdheid en kick van adrenaline die je ertoe zet die extra stap te zetten om persoonlijk succes te behalen en alle grenzen te overschrijden.
lees meer... lees minder...
HUGO BOSS
De BOSS geuren zijn deskundig samengesteld om de krachtige persoonlijkheden van de BOSS Man en Vrouw te benadrukken. Het assortiment van verfijnde en eigentijdse geuren dient als perfecte aanvulling op de allerdaagse verschijning en het modern leven van de BOSS Man en Vrouw. De HUGO geuren weerspiegelen het stedelijk en avontuurlijke karakter van de moderne man die geen uitdaging uit de weg gaat.

Vertegenwoordigd door Chris Hemsworth, Emma Roberts, Jamie Dornan en Liam Payne vangt HUGO BOSS de geest van niet alleen zakelijk succes, maar ook persoonlijk geluk.
lees meer... lees minder...
200 ML
Van € 133,35 | € 100,01
€ 110,21 | € 82,65 (incl. € 100,01)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

BOSS BOTTLED Unlimited