GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

AANBIEDING WEBSITE
BIOTHERM

BAUME NUTRITION INTENSE CORPS

400 ML
Help uw huid haar glans terug te vinden met deze verzachtende lotion die snel opgenomen wordt. Deze uitzonderlijke formule bevat drie oliën: muskaatolie, passiebloemolie en abrikozenolie. De douche-olie bezorgt je een diep gevoel van comfort, is heel voedend en wordt snel opgenomen, met als resultaat: een ongelooflijk zachte, geparfumeerde en beschermde huid. Een rijke en smeltende, subtiel geparfumeerde melk die snel wordt opgenomen.
lees meer... lees minder...
BIOTHERM
Biotherm maakt sinds de oprichting in 1952 gebruik van ingrediënten afkomstig uit de diepe wateren. Microalgen en plankton hebben krachtige eigenschappen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid. De producten van Biotherm zijn aangenaam van textuur en maken je huid elke dag een beetje gezonder en sterker.
Biotherm biedt een volledig assortiment van meer dan 130 gezichts- en lichaamsoplossingen, aangepast voor elk huidtype, zorg en levensstijl. Behalve huidverzorging biedt Biotherm een assortiment zonproducten en een uitgebreide lijn voor heren. De unieke samenstelling van de producten is met name gebaseerd op het feit dat water het element is dat aan het begin van al het leven staat.
Iconische producten zijn Life Plankton ™ Essence, Aquasource Gel, Blue Therapy Serum en Lait Corporel. Naast huidverzorgingsproducten heeft Biotherm ook een aantal heerlijke aquatische en fruitige geuren.
lees meer... lees minder...
400 ML
Van € 28,86 | € 17,99
€ 23,86 | € 14,87 (incl. € 17,99)
Van dit product mogen er maximaal 15 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

BAUME NUTRITION INTENSE CORPS