GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

  • Angel Eau de Toilette
THIERRY MUGLER

Angel Eau de Toilette

30 ML
Onder een blauwe sterrenhemel begint een nieuw hoofdstuk ...

Angel Eau de Toilette nodigt de vrouw uit om haar dromen waar te maken, om het moment volledig te beleven en de grenzen te verleggen. Voor het eerst verandert de iconische Angel-sterfles in een prachtige staande ster die licht vangt en buigt.Deze Eau de Toilette vangt Angel''s verslavende en onweerstaanbare handtekening en verspreidt een nieuwe uitstraling. Angel Eau de Toilette is een bloemige fruitige geur die aantrekt door zijn meerdere facetten:
- Luminous Facet: het facet dat nieuwsgierigheid wekt en onmiddellijk plezier biedt dankzij de associatie met bloemen- en fruittonen. Mandarijn geeft sprankelende pittige accenten waar pioen een lichtgevende en delicate adem over de hele geur blaast.
- Ultra-Delicious Facet: het iconische Angel-facet is opnieuw bezocht voor een ultra-fruitig hart dankzij het appel- en praline duo. De overdosis praline accentueert de gourmand-kant van de geur en combineert heerlijk met de sappige en frisse noot van natuurlijke appelessentie.
- Fluweelachtig facet: het facet dat een uitgesproken sensualiteit uitdrukt, zoals een streling op de huid. De bosrijke diepte van patchoeli nestelt zich in de warmte van blond bos.

De Patchouli in MUGLER''s Angel Eau de Toilette wordt geselecteerd door het Givaudan-geurhuis. Om het productieproces te verbeteren, heeft Givaudan het Sourcing for Shared Value-programma in Indonesië geïntroduceerd, waarmee ze de kwaliteit van materialen beter kunnen beheersen en een verantwoorde supply chain kunnen ontwikkelen.
lees meer... lees minder...
THIERRY MUGLER
Mugler creëert zeer bijzondere en onverwachte creaties. Hij bedenkt een magische, dromerige wereld die ieders fantasie prikkelt en je openstelt voor het ondenkbare. Een grenzeloze wereld, boordevol contrasten, waarin de vrouw op een voetstuk wordt geplaatst.
Mugler houdt ervan om te verrassen en te experimenteren. Hij creëert parfums met een duidelijk herkenbare signatuur, geuren die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Unieke en persoonlijke parfums, gekenmerkt door gedurfde en onvergetelijke sensaties.
Angel was de eerste parfum van Thierry Mugler en benadrukt de sensuele speelse kant van de vrouwelijke vrouw. Angel is een relatief zware parfum en mensen zijn er vaak helemaal gek op of moeten er niks van hebben. Hetzelfde geldt voor bestseller Alien, een buitenaards flesje met een buitenaardse naam en met een geur van een ander universum. Thierry Mugler heeft met zijn mysterieuze parfums menig vrouw weten te veroveren!
lees meer... lees minder...
30 ML
Van € 59,28 € 53,35
€ 48,99 € 44,09 (incl. € 53,35)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Angel Eau de Toilette