GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

RALPH LAUREN

Over RALPH LAUREN
RALPH LAUREN
Ralph Lauren Fragrances is een portfolio van hoogwaardige geuren voor mannen en vrouwen, waaronder World of Polo (Polo, Polo Blue, Polo Black, Polo Red), Romance, Ralph, Woman by Ralph Lauren en Ralph Lauren Collection. Hieronder een kort overzicht van het volledige assortiment.
 
De Ralph Lauren herengeuren:
Polo is een eerbetoon aan het rijke sporterfgoed. De Polo Blue variant roept frisse lucht, vrijheid en een ontspannen elegantie op. Polo Black is gedurfd, eigentijds en verfijnd. En Polo Red tot slot is een adrenalinestoot voor de ‘thrill-seeker’ in elke man.
 
De Ralph Lauren damesgeuren:
Romance is de geur van duurzame liefde - toegewijd en spontaan. De variant Midnight Romance is de geur van gepassioneerde liefde - sensueel en mysterieus. Terwijl Tender Romance de geur is van tedere nieuwe liefde - betoverend en hoopvol. Ralph is een geur die je speelsheid en optimisme vastlegt. Ralph Fresh is verfrissend, intens en vol leven. De Ralph Love variant is zoeter en is een bloemige geur voor jouw speciale momenten. Woman is een geur die moderne vrouwelijkheid belichaamt en de dualiteit van vrouwen.
De Ralph Lauren Collection bestaat uit tijdloze ervaringen door een collectie van prachtige geuren, aangevuld met een complete lijn van thuis-, reis- en lichaamsproducten en luxe accessoires in handgemaakt leer.
 
RALPH LAUREN