GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

PERRIS MONTE CARLO

Over PERRIS MONTE CARLO
PERRIS MONTE CARLO
Perris Monte Carlo is in 1981 opgericht door Michele Perris en is gevestigd in Monaco. Alle geuren zijn opgebouwd uit edele grondstoffen, natuurlijke essentiële oliën en bevatten een hoge concentratie parfum. De passie van Gian Luca Perris (de creatieve directeur en parfumeur van Perris Monte Carlo) komt in de collecties goed tot uiting.
 
De collecties staan voor luxe, prestige, weelde en elegantie.
-THE GOLD COLLECTION: Deze collectie is een eerbetoon aan de belangrijkste en meest sensuele essences in de wereld van de geuren. De exotische geuren uit Arabische landen vormden de inspiratie voor de Gold Collection. Het zijn zowel dames- als herengeuren.
-THE BLACK COLLECTION: Deze collectie bestaat uit creaties met speciale ingrediënten die zeldzaam zijn en worden verkregen uit speciaal geselecteerde geografische gebieden (o.a. Taif en Nosy Be).
-THE ITALY COLLECTION: Deze collectie is een eerbetoon aan Italië. Waarbij de nadruk ligt op de specifieke citrusvrucht uit Capua. De warmte van de zonnestralen en de natuurlijke eigenschappen van het citrusfruit, met accenten van ceder, mandarijn en bergamot, geven je het gevoel van een wandeling in een veld vol sinaasappelbomen.
PERRIS MONTE CARLO