GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

MAISON MARGIELA

Over MAISON MARGIELA
MAISON MARGIELA
Maison Margiela is een Frans modehuis opgericht in 1988 in Parijs door de Belgische ontwerper Martin Margiela. Zowel mannelijk als vrouwelijk, maar vaak samengesmolten, kan het universum van het merk worden omschreven als conceptueel en raadselachtig, mysterieus en iconisch. Tegenwoordig wordt het huis internationaal erkend vanwege zijn unieke benadering van moderne elegantie. Sinds 2014 gedijt het Maison onder leiding van creatief directeur John Galliano. Hij onthult een nieuwe esthetiek met de codes van het huis van Margiela.
 
De eerste parfum van Maison Margiela (Untitled) heeft expres geen naam omdat deze unieke sensuele geur voor zichzelf spreekt. De flacon lijkt aan de onderkant in de verf gedipt te zijn en dit reflecteert naar het vakmanschap van het huis van Margiela.
De Replica eau de toilettes in een witte verpakking (zoals Lipstick on, Beach Walk of Lazy Sunday Morning) zijn gebaseerd op het terughalen van een mooie, herkenbare herinnering.
Deze nieuwe serie Replica Fantasie eau de parfums hebben een zwarte, tikje smoky flacon en geven de geur van fantasieën weer. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om te vliegen (Flying) of te dansen op de maan (Dancing on the moon)?
MAISON MARGIELA