GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

COOLA

Over COOLA
COOLA
We maken ons geregeld druk over wat we in ons lijf stoppen, waarom dan niet meer over wat we er opsmeren? De Californische eco-entrepeneur Chris Birchby richtte in 2002 COOLA Suncare op. Na jaren lang onderzoek met een team professionals heeft hij een serie producten op de markt gebracht die biologisch, duurzaam en lokaal geproduceerd zijn.
 
COOLA is groen, maar nog altijd met een zweem van luxe. De producten beschermen en voeden de huid met vitamines, natuurlijke phyto-beschermers en antioxidanten die de veroudering tegen gaan. COOLA gebruikt nooit en te nimmer Paba, parabenen, petroleum, of ftalaten!
Met de collectie zonproducten van COOLA kun je elke zonnige dag afsluiten met een egaal bruine tint op je huid zonder te verbranden. Begin met de zonnebrandcrème voor het lichaam of de zonnebrand spray die zelfs ondersteboven werkt om je lichaam mee in te smeren. Gebruik vervolgens de zonnebrand voor de lippen en voor het gevoelige gezicht -met of zonder tintje. Sluit de zonnige dag af met de kalmerende COOLA Aftersun lotion.
COOLA heeft ook speciale zonnebrand crème ontwikkeld voor het sporten en zonnebrand in reisformaten. Enjoy the sun!
 
COOLA