GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

BOTTEGA VENETA

Over BOTTEGA VENETA
BOTTEGA VENETA
Elegantie, kwaliteit en ongeëvenaard vakmanschap - Bottega Veneta heeft, sinds de oprichting in Vicenza in 1966, een nieuwe standaard van luxe geïntroduceerd. Bottega Veneta is bekend om de buitengewone lederwaren en de tradities van Italiaanse meesterleerbewerkers en staat voor individualiteit en zelfvertrouwen. Een filosofie die tot uitdrukking komt in het beroemde motto van Bottega Veneta: “When your own initials are enough”.
 
Sinds 2011 is Bottega Veneta gestart met het produceren van parfums en heeft zich daarmee flink op de kaart gezet in de wereld van parfum. De originele Bottega Veneta Eau de Parfum van Tomas Maier wordt gezien als een van de beste designer parfums van 2011. Op deze geur zijn in de loop der tijd verschillende varianten van gemaakt.
 
Bottega Veneta laat de kenmerkende geur van de leermakerij over sprankelen in zijn parfums. De oorsprong op het Italiaanse platteland in het Noord-Italiaanse Veneto is ook terug te herkennen in de parfum. De ochtenddauw op de weilanden, de geur van hooi, bloemen, aarde en hout. “When your own initials are enough”.
 
BOTTEGA VENETA