GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

BOBBI BROWN

Over BOBBI BROWN
BOBBI BROWN
Bobbi Brown ziet schoonheid. Bobbi Brown zorgt voor zelfvertrouwen. Zij zijn ervan overtuigd dat een vrouw op haar mooist is wanneer zij zichzelf kan zijn en er goed uitziet. Je hebt maar een paar minuten nodig, het juiste materiaal en een beetje kennis. Het geheim van schoonheid is simpel: Jezelf zijn. Voor iedere vrouw moet het eenvoudig zijn om er stralend uit te zien, zonder overdreven opgemaakt te zijn. Alle producten van Bobbi Brown zijn tevens parfumvrij en plantaardig.
 
Bobbi Brown heeft met meerdere producten awards gewonnen. Enkele ‘award winning products’ van Bobbi Brown zijn: de Ultra fine eye liner brush, de Long-wear eyeliner en de Bobbi Brown Blush, die beschikbaar is in verschillende kleuren. Daarnaast gaat de Skin Long-wear Weightless Foundation de hele wereld over.
 
Het Amerikaanse Bobbi Brown behoort tot een van de meest exclusieve cosmetica merken ter wereld. Gelukkig kun je bij een paar exclusief geselecteerde winkels van Beauty X terecht voor het testen van de Bobbi Brown make-up en verzorgingsproducten.
BOBBI BROWN