GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

ACQUA DI PARMA

Over ACQUA DI PARMA
ACQUA DI PARMA
Acqua di Parma, een symbool van Italiaanse bedrevenheid en verfijning, belichaamt discrete luxe door zijn elegante geuren en lifestyle-producten.
Het begon in 1916 wanneer de Italiaanse baron Carlo Magnani de epicentrums van de cultuur bezocht.
 
Na zijn reis door Parijs, Londen en New York was het tijd voor zijn eerste parfum: Acqua di Parma Colonia. Colonia is een frisse en moderne parfum die de stijl reflecteert van een Italiaanse gentleman. Vandaag de dag is Colonia nog steeds de meest begeerde parfum van Acqua di Parma. Een geur die herinneringen oproept en elk moment intens maakt, een geur voor het leven. Acqua di Parma heeft sinds Colonia nog meer meesterstukken op de markt gebracht en is hierdoor een van de leidende spelers in de wereld van luxe. Het geheim van Acqua di Parma is dat zij altijd naar de toekomst kijken terwijl het zijn roots nooit vergeet. Vandaar dat alle producten van Acqua di Parma altijd in Italië wordt geproduceerd, gebruikmakend van de hoogste kwaliteit producten en een netwerk van speciaal geselecteerde (retail)partners.
 
Kenmerkend voor de geuren van Acqua di Parma zijn de frisse topnoten die zich manifesteren in aroma’s van citrus en bergamot.
 
ACQUA DI PARMA