GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

Skincare top 10
  • Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex
ESTEE LAUDER

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex

15 ML
Onthul de jeugdige sprankel in uw ogen.
Deze Supercharged treatment - nu met 10x geconcentreerder hersteltechnologie -bestrijdt zichtbare tekenen van slaaptekort, UV stralen, vervuiling en blauw licht. Veroudering rondom de ogen zoals lijntjes, rimpels, vochtophopingen, een onegale teint, vochttekort en donkere kringen worden tegengegaan. Advanced Night Repair Eye Gel Upgrade verheldert donkere kringen na slechts 3 weken.
Deze gel biedt 24 uur hydratatie en biedt 8 uur lang antioxidantbescherming tegen schade door vrije radicalen. De gel herstelt, neutraliseert en voorkomt schade door blauw licht.De exclusieve ChronoluxCB™-technologie helpt het natuurlijke herstellingsproces van de huid ''s nachts. Het bevat ook hyaluronzuur, de ''vochtmagneet'' van de natuur, om het vocht vast te kunnen houden.

Advanced Night Repair Eye Gel Upgrade is ideaal voor:
Tekenen van veroudering rondom de ogen tegen te gaan;
Zichtbare antiveroudering;
Droogheid, uitdroging tegen te gaan;
Lijntjes en rimpels tegen te gaan.
lees meer... lees minder...
ESTEE LAUDER
Alle mooie dingen beginnen met een visie, een droom… Estée Lauder is een visionair merk dat iedere vrouw doet dromen. Al sinds de begindagen is de filosofie hetzelfde: de wens om het beste aan ieder van ons te geven. Estée Lauder combineert het beste op het gebied van onderzoek, innovatie en dienstverlening met als resultaat een avantgardistische technologie voor verzorging, professionele make-up en parfums met naam. Estée Lauder zorgt er elke dag voor dat we vrouw zijn, dat we mooi zijn en dat we onszelf kunnen zijn.
De in 2004 overleden Estée Lauder leerde de kunst van gezichtscrèmes maken op jonge leeftijd van haar Hongaarse oom en heeft daarna haar productkennis toegepast op vele andere producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat Estee Lauder een eindeloos assortiment cosmeticaproducten aanbiedt en behoort tot de een van de meest succesvolle cosmetica-merken ter wereld. Estée Lauder cosmetica omvat diverse maskers, serums, lotions, liftproducten, poeders, eyeliners en nog veel meer; voor ieder huidtype, voor elke leeftijd.
“Succes is afhankelijk van het lef om van je dromen werkelijkheid te maken” - Estée Lauder.
lees meer... lees minder...
15 ML
Van € 66,56 € 49,00
€ 55,01 € 40,50 (incl. € 49,00)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex