GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

SALE
  • Advanced Génifique Yeux
LANCOME

Advanced Génifique Yeux

15 ML
Lancôme Advanced Génifique anti-aging oogcrème. Ideaal voor vrouwen met donkere kringen en wallen; met fijne lijntjes en rimpels rond het oogcontour of met een doffe, vermoeide blik vanwege slaaptekort. Deze oogcrème bootst het effect van drie uur extra slaap na. Werkt tegen donkere kringen - corrigeert fijne lijntjes - vergroot de oogopslag.
lees meer... lees minder...
LANCOME
Vandaag de dag is het merk Lancôme aanwezig in ongeveer 130 landen, met ongeveer 20.000 schoonheidsadviseurs die geavanceerde diensten en iconische producten aanbieden aan een internationale klantenkring. Lancôme combineert met succes wetenschappelijke expertise en een intuïtief begrip van de behoeften van vrouwen om belangrijke innovaties te produceren. Deze innovaties zijn uniek en daarnaast zijn de huidverzorgingsproducten, de make-up en de parfum complementair.
Lancôme bevestigt dat geluk de meest aantrekkelijke schoonheid is. Dag na dag is het de ambitie dat elke vrouw die Lancôme gebruikt om mooier te worden, ook gelukkiger zal worden. Het merk heeft gekozen voor charismatische en volmaakte vrouwen als ambassadeurs. Julia Roberts, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Taylor Hill en Isabella Rossellini zijn allemaal mooie iconen die houden van het leven, vol energie en talent; iconen waar elke vrouw zich mee kan identificeren. Lancôme is het spiegelbeeld van deze vrouwen die een stralende, zelfverzekerde en universele schoonheid belichamen, terwijl ze modern en nuchter blijven.
lees meer... lees minder...
15 ML
Van € 61,37 € 42,96
€ 50,72 € 35,50 (incl. € 42,96)
Van dit product mogen er maximaal 15 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Advanced Génifique Yeux