GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

GIORGIO ARMANI

Acqua di Giò Eau de Parfum Refillable

75 ML
Giorgio Armani introduceert Acqua di Giò Eau de Parfum: een geur voor de toekomst. Acqua di Giò Eau de Parfum, dat voldoet aan de waarden van een nieuwe generatie, is een geur waarvan elk facet rekening houdt met de planeet. Van het ecologische concept van de fles tot de eindeloze hervulbaarheid van de flacon. Van de natuurlijke en duurzaam geproduceerde ingrediënten tot de belofte van de geur om bossen in Guatemala te behouden, bewustzijn van het milieu is verweven in de creatie van Acqua di Giò Eau de Parfum. De nieuwe eco-fles die het gebruik van plastic vermindert dankzij de nieuwe dop, direct gevormd in het hout en duurzaam geproduceerd in Europa. Een nieuwe hervulbare fles, voor een oneindige frisheid.
 
lees meer... lees minder...
GIORGIO ARMANI
Giorgio Armani geuren zijn opgebouwd uit een eenvoudig geurconcept en interpreteren 's werelds meest waardevolle ingrediënten door de creatieve verbeeldingskracht van de meest getalenteerde parfumeurs. Sommigen vieren de natuur, zoals de mythische Acqua di Giò, en haar vrouwelijke tegenhanger, Acqua di Gioia; terwijl Code Man en Code Woman het altijd fascinerende gebied van verleiding verkennen. De nieuwste lancering van het merk, Sὶ, is de openbaring van de verfijnde Armani-vrouwelijkheid. De uitzonderlijke expertise van de luxe collectie Armani Privé vindt de ontwerper zijn meest "couture" expressie.
Een Armani parfum staat voor individualiteit die zich onderscheidt van de mainstream en een fascinerende samenstelling van edele ingrediënten biedt. Of het nu sensueel, weelderig, bloemig, aquatisch of kruidig is. De uitgebreide geurencollectie van Armani Parfum betovert door het perfecte samenspel van waardevolle ingrediënten en straalt altijd een vleugje noblesse uit. Opgewonden en opdringerige aanwezigheid vind je niet bij Giorgio Armani, het is een elegante stijl, de Armani Code.
lees meer... lees minder...
75 ML
Van € 107,10 | € 96,39
€ 88,51 | € 79,66 (incl. € 96,39)
Van dit product mogen er maximaal 0 besteld worden per bestelling
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

Acqua di Giò Eau de Parfum Refillable