GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

ALPHA-H

Over ALPHA-H
ALPHA-H
Alpha-H is een professioneel skincare merk uit Australië dat zich specifiek richt op huidverbetering. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, hyaluronzuur, peptiden en vitamines. Daarnaast hebben de producten, waar nodig, een lage pH-waarde. Dit zet de huidcellen aan het werk en zorgt ervoor dat de ingrediënten de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten werken hierdoor op cellulair niveau en zorgen zo van binnenuit voor huidverbetering.
 
Michelle Doherty is de drijvende kracht achter Alpha-H. Ze heeft jarenlang een ernstige vorm van acne gehad, die na haar jeugd niet verdween. Rond haar 30e liep ze bij toeval tegen de productformule aan die zij later omdoopte tot ‘Liquid Gold’. Haar huid knapte voor het eerst in jaren op. Van hieruit begon zij haar eigen producten te ontwikkelen: Alpha-H was geboren.
 
Door haar bevlogenheid is Alpha-H de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend familiebedrijf met een toegewijde schare fans onder dermatologen, cosmetisch artsen, huidspecialisten, beauty journalisten en celebs. Liquid Gold is inmiddels een internationale bestseller, waar wereldwijd iedere minuut twee producten van worden verkocht.
ALPHA-H