GRATIS verzenden vanaf €20
Ma-vr voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
GRATIS proefjes naar keuze

Jouw keuze

25% Mugler
THIERRY MUGLER

ALIEN EDP NAVULBAAR

30 ML
Een mysterieus en zeer verleidelijk parfum met bijzondere ingredienten: Arabische jasmijn - cashmeran hout - witte amber. Navulbaar middels een navulflacon of de Source in de winkel.
lees meer... lees minder...
THIERRY MUGLER
Mugler creëert zeer bijzondere en onverwachte creaties. Hij bedenkt een magische, dromerige wereld die ieders fantasie prikkelt en je openstelt voor het ondenkbare. Een grenzeloze wereld, boordevol contrasten, waarin de vrouw op een voetstuk wordt geplaatst.
Mugler houdt ervan om te verrassen en te experimenteren. Hij creëert parfums met een duidelijk herkenbare signatuur, geuren die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Unieke en persoonlijke parfums, gekenmerkt door gedurfde en onvergetelijke sensaties.
Angel was de eerste parfum van Thierry Mugler en benadrukt de sensuele speelse kant van de vrouwelijke vrouw. Angel is een relatief zware parfum en mensen zijn er vaak helemaal gek op of moeten er niks van hebben. Hetzelfde geldt voor bestseller Alien, een buitenaards flesje met een buitenaardse naam en met een geur van een ander universum. Thierry Mugler heeft met zijn mysterieuze parfums menig vrouw weten te veroveren!
lees meer... lees minder...
30 ML
Van € 85,49 € 64,12
€ 70,65 € 52,99 (incl. € 64,12)
Op dit moment uitsluitend verkrijgbaar in één van onze winkels Bekijk de voorraad van alle winkels

Reviews en beoordelingen

ALIEN EDP NAVULBAAR